Adrian Silișteanu, Director de Imagine, Regizor- Președintele Juriului
Adrian Silișteanu a studiat Imagine de Film în București și Imagine Digitală la <span style=" />National Audiovisual Institute din Paris. "Pescuit Sportiv"- debutul regizorului Adrian Sitaru în lungmetraj- este și debutul lui Adrian Silișteanu în calitate de Director de Imagine. Semnează imaginea pentru următoarele 4 lungmetraje regizate de Sitaru- "Din dragoste cu cele mai bune intenții", "Domestic", "Ilegitim" și "Fixeur", precum și pentru scurtmetrajele "Valuri", "Colivia", "Lord", "Chefu'", "Excursie" și "Artă". A lucrat în calitate de Director de Imagine cu binecunoscutul regizor de teatru Silviu Purcărete pentru primul său film- "Undeva la Palilula" și a semnat, de asemenea, imaginea pentru cele două sezoane ale producției HBO "În Derivă", precum și pentru cel mai recent lungmetraj semnat de Ali Mostafa, The Worthy- producție a Image Nation Abu Dhabi (2016).
În 2012, Adrian Silișteanu regizează primul său scurtmetraj- "Șanțul". "Scris/Nescris" (2016) este cel de-al doilea scurtmetraj pentru care semnează regia.
Asja Krsmanović, Programator al Festivalului de Film de la Sarajevo
Născută în Sarajevo în 1988, Asja Krsmanović a studiat dramaturgie la Academia de Arte ale Spectacolului din Sarajevo- Departamentul de Dramaturgie. Este, de asemenea, scenarist. Primul scurtmetraj pentru care semnează scenariul- "Damaged Goods”, regizat de Nermin Hamzagić, a fost prezentat în cadrul a numeroase festivaluri de film și a fost rescompensat cu premii precum Golden Apple pentru Cel mai bun scurtmetraj la Festivalul de Film BH din New York și Premiul Special al Juriului la Festivalul de Film de la Sarajevo.
Din 2011 face parte din echipa Festivalului de Film de la Sarajevo- inițial lucrând în calitate de Coordonator al Competiției și realizând preselecția pentru Competiție- Secțiunea de Scurtmetraj. Din 2017, este, de asemenea, programator al secțiunii competiționale Film de școală- un program inițiat recent, adresat școlilor de film și academiilor din regiune.
Gabriela Albu, Coordonator al Cinema Muzeul Țăranului
Coordonator al Cinema Muzeul Țăranului din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român din București, Gabriela Albu are o vastă experiență în publicitate și producții internaționale de film. A lucrat ca director de producție, printre altele, la "Kino", regia Masato Masamichi (Japonia), "Torniamo acasa", regia Valerio Jalongo (Italia), "3A & 3B seats", regia Thom Fitzgerald (Canada), precum și ca director de producție al Laboratorului Kodak Cinelabs România pentru "Callas Forever", regia Franco Zeffirelli și "Amen", regia Costa Gavras.
Alec Secăreanu, Actor
Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, Alexandru ("Alec") Secăreanu a debutat într-o serie de scurtmetraje în anul 2007. Jucând în continuare în spectacole de teatru, și-a făcut debutul într-un serial TV de succes în 2008 și în 2011 a debutat în lungmetraj. În 2015, după numeroase roluri atât în televiziune, cât și în filme de lungmetraj și după un proces îndelungat de casting, a fost distribuit în rol principal în primul său film în limba engleză, multipremiatul "God’s Own Country", în regia lui Francis Lee, rol pentru care a fost nominalizat la Premiul pentru Cel mai bun actor la British Independent Film Awards în 2017.
Ali Asgari, Regizor
Născut în Teheran, Iran, Ali Asgari a absolvit studii de cinema în Italia și a participat în cadrul Berlinale Talent Campus în 2013. Două din scurtmetrajele sale- "More Than Two Hours" (2013) și "The Silence"- regizat împreună cu Farnoosh Samadi (2016) au fost prezentate în cadrul Competiției de Scurtmetraj a Festivalului de Film de la Cannes, iar scurtmetrajul "The Baby" a fost prezentat în premieră în Competiția Festivalului Internațional de Film de la Veneția în 2014. Scurtmetrajele sale au fost proiectate în peste 600 de festivaluri de film din întreaga lume, inclusiv la Sundance, BFI, Melbourne și au fost recompensate cu mai mult de 150 de premii. Ali Asgari debutează în lungmetraj cu "Disappearance", dezvoltat în cadrul Rezidenței Cinéfondation a Festivalului de Film de la Cannes.
Juriul DaKINO 2018 va acorda duminică, 22 aprilie, în cadrul Galei de Inchidere a evenimentului Trofeul DaKINO pentru Cel mai bun scurtmetraj, Premiul pentru Cea mai bună regie și Premiul pentru Cel mai bun scenariu, precum și Premii speciale ale Juriului.
În cadrul aceleași Gale, în urma voturilor primite de la spectatori, se va acorda și Premiul Publicului.