Echipa

Fundația DaKINO

Activitatea desfășurată de Fundația DaKINO de peste 20 de ani a devenit de notorietate pentru cunoscătorii și consumatorii de evenimente culturale, în domenii diferite- film, teatru, muzică.

Cele mai importante evenimente ale Fundației DaKINO sunt Festivalul Internațional de Film DaKINO și Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Dan Chişu este fondatorul şi preşedintele DaKINO, fundaţie organizatoare a Festivalului Internaţional de Film DaKINO, iniţiat în 1991. Este în plus actor- îl regăsim în această ipostază în Senatorul melcilor (selecţionat în cadrul Festivalului de la Cannes) şi în Asfalt tango. Semnează regia pentru lungmetrajele WebSiteStory, Ursul, Şi caii sunt verzi pe pereţi, Déjà Vu, Youtube Bazaar și Bucureşti NonStop. 

 

Asociația FAMart

Înfiinţată în 2009 de către Miruna Berescu, Asociația FAMart derulează o serie de proiecte în lumea filmului şi nu numai, printre care amintim:

  • Co-organizarea Festivalului Internaţional de Film DaKINO, începând cu 2010
  • Organizarea Festivalului de Psihanaliză şi Film, 2012- 2015
  • Partener - Festivalul Internaţional George Enescu prin selecţia filmelor din Piaţa Festivalului, 2011- 2013
  • Co-organizarea Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, începând cu 2013
  • Producție de film: “2”, regia Emanuel Pârvu, “Meda”, regia Emanuel Pârvu, “Fatherhood”, regia Emanuel Pârvu

 

Miruna Berescu este directorul Festivalului ANONIMUL de la prima sa ediţie (2004). De formație economist, are experienţă în televiziune, ca producător şi moderator de emisiuni culturale şi beneficiază de un atestat în audio-vizual obţinut la TV5 & France 2 în anul 1999.